Morgen al jouw eerste rijles?

Morgen al jouw eerste rijles?

Morgen al jouw eerste rijles?

Van rijles naar rijbewijs met Autorijschool TWINGS uit Wassenaar

Gas geven, gas los, koppeling indrukken, schakelen en je zit in de tweede versnelling. Daar ga je tijdens je eerste rijles. Heb je de smaak te pakken en wil je klaargestoomd worden voor het praktijkexamen? Autorijschool TWINGS in Wassenaar biedt aantrekkelijk geprijsde lespakketten aan. Liever alleen een paar lessen? Dat kan natuurlijk ook. Voordat je het praktijkexamen aflegt moet je eerst je theoriecertificaat halen. Met de online cursus kun je leren waar en wanneer je wilt.

Direct door naar:

Theorie

Thuis in je eigen tempo de theorie leren, dat kan met de unieke online cursus van iTheorie. De cursus bevat een compleet digitaal lesboek met de 25 CBR- hoofdstukken. Je sluit elk hoofdstuk af met een interactieve toets. Daarnaast kun je 35 proefexamens oefenen met dezelfde tijdslimieten als bij het CBR. Zo word je helemaal getraind voor het echte examen.

Praktijk in 3D
Het is verstandig om al vóór je eerste praktijkles met de theorie aan de slag te gaan. De ideale voorbereiding krijg je met de geanimeerde 3D-filmpjes over de rijprocedure.

Via Autorijschool TWINGS kun je met iTheorie onbeperkt studeren en oefenen tot je eerste theorie-examen. Bekijk de demo.

Tijdens de praktijklessen wordt regelmatig bij de theorie stilgestaan. Heb je vragen naar aanleiding van de theoriecursus? Stel ze gerust tijdens je rijles.

Theorie-examen

Je bereidt je in grote mate zelfstandig voor op het theorie-examen. Denk je de stof helemaal machtig te zijn? Dan kun je een theorie-examen bij het CBR reserveren of de aanvraag door Autorijschool TWINGS laten doen. Je dient de rijschool dan te machtigen voor het maken van de reservering. Heb je een pluspakket bij de rijschool, dan zit de prijs voor de aanvraag er al bij inbegrepen. Anders worden reserveringskosten in rekening gebracht. 

Zorg ervoor dat je het theorie-examen ongeveer halverwege de rijopleiding doet. Zonder theoriecertificaat kan er namelijk geen tussentijdse toets of praktijkexamen worden aangevraagd.

Bromfiets
Bij Autorijschool TWINGS kun je ook terecht voor een theoriecursus en -examen voor de bromfiets. De rijschool regelt dit tegen een geringe vergoeding en de reguliere examenkosten.

Theoriecursus aanvragen

Praktijk

Tijdens de rijlessen van Autorijschool TWINGS  uit Wassenaar krijg je altijd les van instructeur Nic Sloekers. In je eerste les maak je kennis met de auto – een Skoda Fabia – en probeert Nic een indruk te krijgen van je vaardigheden. Na deze les krijg je een advies en een schatting van het aantal lessen. Dit aantal kan later nog worden aangepast.

Een les duurt 60 minuten. Je kunt ervoor kiezen om 1 of 2 uur achter elkaar te lessen. Langere lessen zijn handig als je bijvoorbeeld meer dan 10 kilometer buiten Wassenaar woont.

Jarig? Eerste rijles gratis!
Wil je je eerste rijles graag op je verjaardag volgen? Of wil je als ouder je kind een eerste rijles cadeau doen? Als de les op je verjaardag is, krijg je deze gratis.


Tussentijdse toets

Heb je last van faalangst of wil je weten hoe ver je bent gevorderd? Op ongeveer driekwart van je opleiding is het mogelijk een tussentijdse toets bij het CBR te doen. De gang van zaken bij de toets is hetzelfde als bij een echt examen.Met de tussentijdse toets bouw je meer vertrouwen op, waardoor de kans om in één keer te slagen bij het echte examen toeneemt. Daarnaast is het mogelijk om met de toets vrijstellingen te verdienen voor bijzondere manoeuvres en technische vragen over de auto. Zo hoef je op het echte examen minder te laten zien. De toets is uiteraard niet verplicht.

Praktijkcursus aanvragen

Examen

Wanneer je over voldoende rijvaardigheid beschikt, zal TWINGS een praktijkexamen voor je aanvragen. Op de afgesproken datum en tijd rijd je eerst nog even een uurtje om je voor te bereiden. Daarna ga je samen met Nic naar het CBR. Je beslist zelf of Nic meerijdt tijdens je examen. Na de rit geeft de examinator je de uitslag. Als je bent geslaagd kun je de volgende dag al je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis.


Herexamen
Mocht het zo zijn dat je de eerste keer niet slaagt, dan vraagt Autorijschool TWINGS een herexamen voor je aan.

BNOR-examen
Je hoopt het natuurlijk niet, maar het kan voorkomen dat je meerdere keren zakt voor het examen. Dan is er de mogelijkheid om een BNOR-examen af te leggen (voorheen staatsexamen). De examinator probeert te achterhalen waar het zakken aan ligt en geeft je advies.

Rijles voor mensen met faalangst, autisme/ASS of ADHD/ADD

Kamp je met autisme of ADHD? Heb je faalangst of vind je het extreem spannend om af te rijden? Instructeur Nic Sloekers is gespecialiseerd in het geven van rijlessen bij autisme en faalangst. Hij neemt alle tijd voor je. Met zijn rust, geduld en humor zorgt hij ervoor dat ook jij klaar bent voor het examen. 


Faalangstexamen
Als je wilt vraagt Nic een faalangstexamen aan bij het CBR. Hierbij krijg je een examinator die getraind is in het begeleiden van kandidaten met angst. Je krijgt meer tijd voor het examen en je kunt een time-out aanvragen.

Tarieven

Lespakket standaard

Dit is inclusief:

• 30 praktijklessen (een losse les kost € 50, -)
• eerste praktijkexamen

Prijs: € 1578, - (in plaats van € 1736, -)Lespakket PLUS
Dit is inclusief:

• online- theoriecursus: 25 hoofdstukken theorie
• onbeperkt online vragen en examens oefenen tot je eerste theorie-examen
• eerste theorie-examen
• 30 praktijklessen
• eerste praktijkexamen

Prijs: € 1665, - (in plaats van € 1839,50)English driving lessons?

PLUS ENGLISH lesson package including:


• online theory course in English
• 15 hours of online questions and exam practice till you take your first theory exam
• the cost of the first theory exam in English

• 30 practical hours

• the cost of the first practical exam

Price: € 1746, - (instead of € 1875, -)Nauka jazdy w języku polskim?

Pojedyncza lekcja: € 50, -

PLUS POLSKI  pakiet zawiera:


• 30 lekcji jazdy
• materiały w języku polskim do egzaminu teoretycznego
• egzamin teoretyczny (indywidualny)
• egzamin praktyczny


Cena: € 1797(zamiast € 1923,95)

Zit faalangst, autisme of ADHD je in de weg? Niet bij TWINGS! Bel: 0653 44 25 23

Meld een nieuwe leerling aan

Autorijschool TWINGS
Donker Curtiusstraat 41 
2241NK Wassenaar

T: 0653 44 25 23

E: rijles@twings.eu

KvK: 27304655


Privacyverklaring

Telefonisch bereikbaar

Maandag 08:00 - 22:00

Dinsdag 08:00 - 22:00

Woensdag 08:00 - 22:00

Donderdag 08:00 - 22:00

Vrijdag 08:00 - 22:00

Zaterdag 08:00 - 22:00

Zondag 12:00 - 22:00

“Uiteraard kan het zijn dat ik aan het lesgeven ben, spreek dan alsjeblieft een boodschap in en ik bel je terug.”